06 September 2010

Jawapan Dari Nuffnang Untuk Masalah Saya :'(

So, now saya faham...


Rupa-rupanya gara2 link yang saya link ke ruang gosip artist Mangga Online di post INI. So I have to remove the link first, and wait for four days for my status to become Gelihati again! So you all JANGAN SESEKALI POST LINK TO/FROM MANGGA ONLINE MAGAZINE! 

Sad, my buffered earnings income dah jadi sen2, if this status back to Gelihati, can you wahai Mr Nuffnang credit it back to me? No kan? So, what's the point? I have to start all over again. 

Fine! Bring it on!

Still sad, why am I so stupid?

8 Sweet Roses!:

naa..tu la ko mandak...sa pun pernah last time tu...sa p cmpur ads dri nuff n mangga cni blog sa last time (adedahh..mcm temaha begia kan..hehee)..stu kali sa mo post entry p Innit tia dpt pula..so hve 2 remove all the competitor ads ..but dnt worry after few days ok da tu...

@Gee~Sa tia campur ads mangga tu, tapi saya ambik link dari sana pasal Aida Aris kawin tu, huhuhu, menyesal sa oooo, hilang duit sa, uwaaaaaaaaa!!

xphm. amek link ? cmne 2 ? leh xplain lg x? aie kurg fhm..

@darkbatman~Hari tu saya ada buat post pasal Aida Aris kahwin, then I letak la source dia, link dari mangga online magazine, itu pun kena reject juga, langsung tak boleh ambik iklan or link dari majalah mangga online, sebab nuffnang cakap ada kaitan dengan mangga ads..

Nah, mau cari majalah durian kalau macam ni o.. hehe

@Jericho~Tu la bah, aku mau cari majalah bambangan and tuhau la ni, huhuhuhu!

Sad to hear that. But i think nuff should not clear off your buffered earning. For me it's just some technical error or some terms that we overlook...
anyway i know you. Nothing gonna let u down. As I awlays say to my friends, People fail to plan but never plan to fail.
And as what you said...bring it on.

@jomsantaisekejap~Yupp! Thanks for the encouragement, I don't care how many times I should start it over, at least I've been through it, and gain lesson. Then I can share with you guys here, lol!

P/s: Hahaha, just bring it on Nuffy!

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More