17 September 2010

Dunia Dayat Domain Giveaway Contest!

Contest

Hi guys, hari ni saya nak umumkan kepada semua, yang Dunia Dayat akan mensponsor domain percuma selama setahun kepada peserta bertuah yang menyertai contest ni! So, terima kasih ya Dayat, sebab sudi jemput saya masuk contest ni, kekeke!

Kepada semua bloggers out there, jomlah join contest ni, syarat2nya pun senang. Tarikh tutupnya ialah pada 21 SEPTEMBER 2010. Huiii tinggal sikit jak masa ni, jomlah join okay.

Syarat2 contestnya:
 Kena jadi follower blog Dunia Dayat.
 Letak banner contest dalam entry anda. 
 Link kan entry contest dengan entry anda.
 Letak link Dunia Dayat dalam blogroll atau bloglist anda.
 Nyatakan domain yang anda kehendaki. Check disini terlebih dahulu.
 Tag 3 orang kawan anda dan beritahu mereka supaya mereka tahu anda menyertai contest ini. (lebih pun tak apa)

Hadiah Untuk Dimenangi:

Domain (.com/.net/.mobi/.org/.info) untuk blog/web anda. Boleh pilih mana-mana satu domain yang berkenan. pastikan domain yang anda pilih belum ada yang punya. Domain untuk tempoh setahun.

Cara Pemenang Dipilih: 
Pemenang akan dipilih melalui kotak undian. Setiap blog yang menyertai contest ini mewakili satu penyertaan kertas undian dalam kotak undi (blog yang mengikuti syarat-syarat diatas saja yang layak masuk ke kotak undi)

Okay, semua syarat contest dah buat, tinggal nyatakan domain pilihan and tag kawan2.

Domain Pilihan: Nerdyazura.com
Tag: Gee, Ibu Batrisya, Coretan Perantau dan semua followers & readers blog ni. :)


Siap sudah! Yippie, lepas siap entry you all, jangan lupa bagi url entry dekat ruang komen blog Dunia Dayat. Wish me luck! :)

8 Sweet Roses!:

# Ok dah check
# Jangan lupa follow blog sekali
# Number cabutan bertuah blog ni ialah No 6

mandak...sa mo ikut tapi sa tia faham ni...copy ja ka yg atas tu..? adehhh...

@Gee~Holla sis, ko copy jak itu syarat contest, hadiah untuk dimenangi sama cara pemenang dipilih.

Jangan lupa ikut semua stepsnya, sama tag 3 kawan sis, lepas siap itu entry, trus sis bagi link sama Mr Dayat di blognya. :)

oo gitu ka..okie dokie..tenkiu mandaks

@Gee~Okay bah kalau sis, ekekeke, yang penting ada key-ef-ci, hahahaha!

Esok senarai semua blog yang masuk akan dikeluarkan. Tiada entry akan dikeluarkan. Sila ke Forum Dunia Dayat di bahagian Events untuk ketahui update terbaru mengenai GA ini.

http://duniadayat.com/forum/

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More