25 September 2010

Candid Camera Contest. Jom Kita Join Ramai-ramai!


Holla, saya join contest lagi, ngeh3x, nak cuba nasib juga, manalah tahu nasib kebetulan baik boleh menang, hahaha! Contest ni saya dapat dari si Gen2Merah. Dia tag saya untuk join contest ni. Thanks fren! You're the best!

Untuk pengetahuan semua, contest ini dianjurkan oleh Aimaduddin. Kalau you all ada pertanyaan, boleh singgah ke sana untuk bertanya okay.


Syarat-syarat:
1. Follow blog Aimaduddin.
2. Buat satu entry and upload sekali gambar candid yang you all rasa paling menarik. 
(tak kisahlah gambar sapa pun)
3. Letak banner contest dalam entry dan pada side bar.
4. Tag 5 sahabat blogger dan pastikan mereka semua tahu yang mereka kena tag.
5. Lepas entry siap, tinggalkan url dalam ruang komen blog Aimaduddin.


Tarikh Tutup:
29 September 2010


Hadiah Pemenang:
Tiga pemenang akan dipilih untuk memenangi "Piala Pin Bowling"


Nah, simple kan? Just follow steps tu, yang penting jangan lupa upload gambar candid you all. Huhuhu, so sad, saya tak banyak gambar candid ni, so saya pertaruhkan gambar candid yang sweeeettttt ni. Kalau boleh, you all pakailah gambar sendiri okay. 

Gambar kucing kesayangan saya yang hilang, kami sekeluarga masih menunggu kepulangannya. We misses you so much DODOT! Dia tengah tidur, saya curi2 ambil gambar, muahahaha! :'(


Now 5 orang sahabat untuk ditag:


Sapa2 yang berminat pun boleh join, sebab contest ni terbuka kepada semua bloggers!

Bah, happy2lah kamu jawab tag ni ah, hihihi. :)

12 Sweet Roses!:

semoga berjaya ye :) aku pun terasa nk join gak hehe

@Kyuubi_85~Holla, joinlah, no worries, contest ni terbuka kepada semua bloggers! :)

aiseh..tiada gambar bah ni..

@Steph~Boleh pakai gambar sapa2 jak tu, hihihi :)

lupa macam mana mau buat banner untuk contest tu..

aku terpanggil bila nmpk teropong giant tu dekat thumbnail belog jiran2 td.. terus sampai sini.. hehe

@Steph~Holla steph, check your Facebook inbox, ada sa kasi code tu disana, ihihihi. Need help jangan lupa tanya sa ah. Joinlah, banyak gambar2 ko yang comel tu, boleh pakai gambar sapa2 jak, yang penting candid, ko pakai gambar si emm la, ngeh3x!

@Sasa Al-Sharif~MUahahaha! Jom join fren, contest ni terbuka kepada semua blogger! :)

* Keputusan Top 5 Akan Dikeluarkan Pada 1 OKT 2010.. 3 Pemenang Dipilih Berdasarkan Undian Anda (50%)Dan Juri Khas (50%)..

* Undian Dibuka Mulai 1 OKT 2010 Hingga 8 OKT 2010..

* Jgn Lupe Menunaikan Tanggungjawab Anda...

@Aimaduddin~OKay, hihihi, sekarang juga saya datang...

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More