25 September 2010

Bapa Rogol Anak Dipenjara 14,400 Tahun!


Seorang lelaki Filipina dihukum penjara oleh seorang hakim sebuah mahkamah di sini semalam sehingga 14,400 tahun kerana merogol seorang anak perempuannya hampir setiap hari selama lebih setahun.

Hakim Mahkamah Rayuan, Mario Guarina berkata, tertuduh seorang pemandu beca didakwa memperkosa mangsa yang ketika itu berusia 13 tahun semasa ibunya berada Hong Kong kerana bekerja sebagai pembantu rumah.
"Inilah kes penderaan seksual terhadap seorang mangsa bawah umur yang paling teruk dalam rekod perundangan kita," kata Guarina dalam penghakimannya.

Pada mulanya, lelaki itu dihukum mati dengan cara suntikan maut namun dia bernasib baik apabila Filipina memansuhkan hukuman tersebut.

Mahkamah diberitahu, lelaki yang mempunyai tiga orang anak itu mula merogol mangsa di rumahnya selepas isterinya itu berlepas ke Hong Kong pada Januari 2001 dan kejadian tersebut berterusan selama 386 hari.

P/s: Binatang punya manusia! Tak payah bagi mati awal, biarlah hidup lama untuk rasa menyesal. Biar dia terseksa dengan rasa menyesalnya.

6 Sweet Roses!:

Ni laki bernafsu lebih dari binatang! Marah ni!

@Steph~Sial kan, adakah patut bapa rogol anak...

patut potong jer anu bapa2 yg gila seks camni!!!

@Kuman Chaos~Hahaha, umur dia cukup ke sampai 14,400 tahun tu? Lawak!

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More