08 September 2010

Banyak Baju Untuk Dilipat, Tapi Malas? Guna Mesin Ni!



P/s: Nah, cubalah guna cara yang dia ajar ni, tak pakai duit pun, just kotak dan sedikit gam solotape. Kalau yang banyak cucian tu dan pening kepala macam mana mau lipat cepat2, nah buat jak mesin lipat baju ni, and suruh anak tolong, kekeke!
Macam nak buat satu, ngeh3x!

4 Sweet Roses!:

ada lgi satu cara tak perlu guna kotak. just measurement baju tue jgk.. cuba cari dr youtube,.. msti jmpa.. PERnah tgk b4.. lg senang,..

@Lizzie Yasmin~Owh ye ke? Ada linknya tak? Hihihihi! :D

Ada cara yang senang jugak, tak yah pakai kotak ni. I think sales assistant dekat shopping mall selalu pakai method tu utk lipat baju banyak2 tu..

@Dreamerz~Ada linknya tak? Kalau ada share ya, hehehe!

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More