05 September 2010

Anak Anjing Dibiar Kelaparan Dan Dipaksa Makan Bra & Seluar Dalam!Sepasukan doktor haiwan terpaksa membedah seekor anak anjing di Grimsby, England bagi menyelamatkan nyawanya selepas pemeriksaan sinar-X mendapati ia telah memakan 12 helai coli. 

Anak anjing jenis Rotweiler yang bernama Molly itu dirampas daripada pemiliknya setelah mereka menghantarnya ke sebuah klinik haiwan dalam keadaan kurus kering akibat didera dan tidak pernah diberi makanan selama tiga bulan.

Mahu makan bra? Patut kasi rasa tu owner! Mana tahu dia suka kan? Jimat duit beli beras etc...
Salah seorang doktor haiwan, Michael Jefferson berkata, dia mengeluarkan sedozen pakaian dalam wanita termasuk coli dan seluar dalam seberat lima kilogram dari dalam perut anjing tersebut yang kebuluran dan hanya tinggal rangka. 

Pemilik Molly, Rebecca Danville, 26, dan pasangannya Stuart Lane, 28, didenda £100 (RM482) oleh sebuah mahkamah kelmarin kerana cuai menjaga peliharaan serta dilarang membela haiwan selama lima tahun (why not make it forever?)Azura: Uiiishhh!!!! Teruknya orang ni, orang ka alien ni? Kalau tak mahu, bagi orang lain la bah, jangan didera, %^$#@, sudahlah kena dera, dipaksa makan bra lagi!!! Totally manusia tak berhati perut!!!
Cici

Say No To Animal Cruelty!

2 Sweet Roses!:

Ya Allah.... Naas sekali anjing itu. Alhamdulillah ada yang menolong. :)

@Riri Kusawari~Kejam, manusia yang tidak punya perasaan, huhuu!

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More