23 September 2010

Aaaaahhhh! Virus Makan Warcraft III Saya! Aaaaaaaahhhh!


Uwaaaaaaaaah, sob sob, kenapa virus serang game Warcraft III saya??? Sudah jauh tu saya main, isk isk isk! Dari Reign of Chaos sampailah The Frozen Throne, tinggal sikit lagi mau game bah! Uwaaaaaaaaaahhh!! Sob sob, terpaksa download balik, mudah2an boleh pakai software ni, kalau okay tak payah minta dengan kawan, sob sob. 

Siapa2 yang main game ni ada pakai cheat code ka? Ehehehehe, saya pula, kalau geram sudah, nah mulalah gatal tangan taip cheat code, wakakaka! Oppssss, kedapatan! Sapa mau cheat codenya? Nah, saya listkan dibawah ni. Tapi kalau pakai cheat code memang tak ada cabaranlah, sebab tak pandai mati, bosan juga main kalau macam tu.

Cheat Codes:-

1. TenthLevelTaurenChieftain - Plays a special song (WarCraft III: The Frozen Throne ONLY)
2. WarpTen - Speeds construction of buildings and units
3. IocainePowder - Fast Death/Decay
4. WhosYourDaddy - God mode
5. KeyserSoze [amount] - Gives you X Gold
6. LeafitToMe [amount] - Gives you X Lumber
7. GreedIsGood [amount] - Gives you X Gold and Lumber
8. PointBreak - Removes food limit
9. ThereIsNoSpoon - Unlimited Mana
10. StrengthAndHonor - No defeat
11. Motherland [race] [level] - level jump
12. SomebodySetUpUsTheBomb - Instant defeat
13. AllYourBaseAreBelongToUs - Instant victory
14. WhoIsJohnGalt - Enable research
15. SharpAndShiny - Research upgrades
16. IseeDeadPeople - Remove fog of war
17. Synergy - Disable tech tree requirements
18. RiseAndShine - Set time of day to dawn
19. LightsOut - Set time of day to dusk
20. DayLightSavings [time] - If a time is specified, time of day is set to that, otherwise time of day is alternately halted/resumed

(Tak payah susah2 taip huruf besar, taip jak huruf kecil untuk semua cheat code okay)


4 Sweet Roses!:

ehh kan dia ada savegame.. load balik je la... apa kelas main pakai cehat code ehheeh
kuman "Tribute to guru elite" Entry

@Kuman Chaos~Tak boleh buka game tu, dia suruh install balik, huhuhu, menyesal simpan dalam pendrive. Cucuk pendrive di office, trus kena virus.

kawan ku pun kena. tapi dia tiada cucuk-cucuk pendrive. mungkin dari internet...

@adn~Media player ku semua tak boleh main movie files, sedih oooo. Gara2 virus ka tu?

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More