11 August 2010

Yahaya & Ida - Follower Bertuah "SUCH A SIMPLE LIFE"

Tahniah!
Tahniah kepada Yahaya & Ida. Hehe. Thanks ya, sebab sudi follow blog saya yang masih baru ni. Award ni special for both of you, harap2 sudi terima ya! Terpulang kepada kamu berdua macam mana nak simpan award ni, nak buat post boleh, nak letak kat side bar pun boleh. Yang penting kamu suka. Happy blogging!





Azura: Lepas ni, saya nak buat award untuk follower yang 100 & 101 pula, kekeke. Mudah2an tercapai!

6 Sweet Roses!:

:D :D :D :D thanks zura .. =) ida terima awrd ni ngan luas buka hati,, (camne ayat tuh) ,, terima kasih semua,, (okeh! tengah dalam anugerah ammy awards,, haha)

terima kasih zura atas award ini...:):)

follower yg ke 53 x der reward ke :D

@yahaya~Welcome! Best la blog Yahaya tu, banyak zura dapat ilmu dari sana, hehehe! :h:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More