02 August 2010

Twilight Saga: Eclipse

Hehehe, lagi2 cerita pasal Twilight. Azura, Azura. Onion Icons

Onion IconMemandangkan gaji dah kluar, mulalah gatal tangan mo membazir duit, semalam g cinema tengok movie, nak tau movie apa? Apa lagi kalau bukan my favourite movie, Twilight Saga: Eclipse! Fuyooooh, memang best la, ni lah satu2nya movie yang aku tengok selepas aku sudah masuk alam pekerjaan. Kalau time study dulu, memang rajin g tengok wayang, lepas dah start keja, nah malas sudah, bf pun bukan suka tengok wayang, lagi pun cinema dekat Tawau ni tak brapa best, huhuhu! Tapi demi si Edward Cullens, sanggup ku pergi juga, kekeke! 

Onion EmoticonsShow start jam 04.45PM. Saya sudah planning awal2 untuk tengok movie dengan my 2 ekor sister, si Ela & si Mamy. Hampir2 lagi kitorang miss the show tau! Ni semua gara2 si Mr. Teddybear (bf ku) lambat jemput, sebab dia tengah bikin keretanya. Ish ish ish. 

Sampai cinema sana, trus beli tiket, and masuk showroom. Eeee, bidak bah tempatnya, tapi hantamlah, beli sedia popcorn & minuman, kekeke. Baru duduk, show pun mula, phewwww, sempat juga.

MSN Onion EmoticonsTengok punya tengok, rasa mau kencing, tapi takut miss the important part, sanggup tahan ooo! Gila eh! Nasib baik nda terkencing, wakakakaka! (Don't try this at home okay). Memang aku syorkanlah you all tengok, best tahap dewa, tapi jangan lupa tengok dr siri 1st, kalau tak, alamatlah you all bengong2 tak paham nanti, kekeke.

Okaylah, enough with merapulah wahai Azura, time to go home, da daaaa!! Onion Emoticons

Simpan Untuk Kenangan Kunun, Ceh!!




2 Sweet Roses!:

aarr..mana reviewnya ni..aiseh..

@Mama JnJekekeke, kalau mo buat review, nah, 10 post blum habis tu sa cerita, kekekeke!!

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More