10 August 2010

Stress!

Errrggghhh!!! Geramnya! Kenapa Digi Broadband punya line KO ni, haizzzz. Kita syiok2 mahu online, huhuhu. Takpa. Besok jaklah saya post gambar sambal tuhau buatan saya ni, wakakaka! Jangan berliur ye. Hrmmm. Follower SUCH A SIMPLE LIFE sudah mencecah 49 orang. Follower yang ke-50 akan dapat award dari saya. Luv you all!


Have a wonderful nite and happy blogging everyone! love



Azura: Kalau ada comment lambat dibalas sorry ya, kalau malam saya pakai hp jak online ni. Laptop rosak. Ni merayu pinjam adik punya, kekeke! Kepada you all yang bakal menyambut bulan puasa, saya ucapkan selamat berpuasa. Puasa elok2 tau! Jangan nakal2!
bye

2 Sweet Roses!:

laa pakai broadband kuning jua azura ni..samalah kita adih..aku rasa kan yang warna biru n hijau tu pun sama jua kan problemo..sabar2..
dengar2 streamyx pun ada kalanya nda baik jua linenya..adiss..sabar jaklah kita ni azura hehe

@Mama JnJ~Hahaha. Broadband biru,hijau,kuning. Streamyx oren la. Keke. Saya punya laptop pakai broadband biru. Adik sa pakai yg kuning punya. Kami ada apply psg streamyx. Satu bln blm lg dtg psg. Time promosi balik2 call! Apalah streamyx ni!

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More