18 August 2010

Stress Dipenghujung Waktu Kerja

Adoiiiii, kenapalah aku keja sama orang bodoh ni. Orang syiuk2 mau pulang, buat hal lagi. Adakah patut, customer belum bayar barang tu, si bodoh ni, suruh customer pakai test, kalau puas hati baru bayar? Adehhhhh!!!! Lantak kamu lah, yang penting jangan aku yang kena marah boss, nahas kau senget (panggilan untuk si om yang kuat mengampu n complain orang)!!





*Stupid people like him should not have a mouth!*

4 Sweet Roses!:

sapa bah tu org? bodoh lah orang tu..susahkan hidup org jak..

barang apa yang disuruh pakai test tu?

@MASA~Engine kereta, geram kita, beribu tu, ish ish ish...

@steph~Si tukang bodek boss, menyampah oo tengok mukanya, semua orang disini tak suka dia, mulut kuat complain, huhuhu!

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More