17 August 2010

Sendiri Lagi Di Office


Kiki
Boringnya, banyak keja mau buat, tapi takda mood, sebab boringlah sendirian jak ni. Haizzz. Last2 buka je la web Mobi123.Me untuk cari game, kekeke. Nak download lagu, tak tahu mau download lagu apa, you all ada idea ka? Mau buat award untuk follower ke-100 & 101, pun takda idea ni, adesss, betul2 malas hari ni.


Oh ya, you all tahu ka macam mana nak convert template wordpress ke blogger? Tadi saya ada jumpa satu template ni, aduiiii, sangatlah memikat hati, tapi malangnya, dalam versi wordpress, dah cuba cari versi blogger, tapi tak brapa cun la, huhuhu. Tangan ni gatal nak ubah template lagi ni, kekekeke, siapa2 ada linknya tolong bagi ya.
Kiki

Dengar lagu2 dalam blog ni, macam boring pulak kan? Cuba kunun kamu cadangkan lagu apa yang patut diletak di player tu, macam aku pun malas sudah dengar lagu2nya ni, kekeke!

Kiki
Okaylah, membebel jak macam nenek kebayan, mau bikin nescafe, ngantuk oooo, kepada yang puasa tu, puasa elok2 tau, tata! 

4 Sweet Roses!:

boring ye ciannya...mama qis lagi bosan takleh bercakap langsung nih...asyik batuk sampai nak keluar tekak dah ni...:j:

@mama qistina~Laaaaa, ciannyer sis, rehat tau, hehehe!

@sI tEDI~Hahaha, CCTV atas kepala, macam mana mau tidur :k: =))

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More