19 August 2010

Oit! Cinta Kirana Best Ke?


You all tengok ka drama ni? Baru semalam saya tengok (ketinggalan beberapa episod), macam best pula, kekeke! Mula2 tak tengok pun, tapi semalam, my mum and my adik2 sibuk duduk depan tv tengok drama ni. Dorang tengok sambil ketawa terbahak-bahak, gila, memang menggangu konsentrasi saya yang tengah feeling main gitar sambil nyanyi. Hahaha! 

Tak syiok main gitar, saya pun keluar la dari bilik, nak juga pantau2, kenapa dorang sampai jadi sasau tu, risau gak. Adoiii, rupanya tengah feeling tengok drama ni, ada2 jak, so saya pun join la, tambah populasi sinetron maniac depan tv tu. Tengok punya tengok, aik, best pulak, saya pun join juga, ketawa terbahak-bahak, hahaha, adoiiii, penyakit berjangkit!



Azura: Nasib baik ada Nia Ramadhani, saya suka tengok dia berlakon, jadi jahat, bikin kita benci, jadi baik, bikin kita suka, hahaha!
Onion Emoticons


0 Sweet Roses!:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More