07 August 2010

My Favourite 20 Bloggers!


This post is a reply to my previous post HERE. Baru aku teringat, aku lupa tag 20 blogger untuk post tu, kekekeke, nasib baik Sis Gee tidak marah, ampun sis, hehehe.

Ni lah senarainya! Yuuuhuuuu! Tapi tak sampai 20 orang sebab, sesetengah blogger pilihan sudah dicop oleh Sis Gee, Sis Mama JnJ, and otai2 lain, kekeke! Followers pun tak berapa banyak ni, but I will add more in the future untuk kasi sukup 20 orang, ekeke. So harap2 berpuas hati dengan pilihan ni ye. Pilihan dibuat berdasarkan blog yang selalu diupdate dengan post yang best2. Dan yang paling penting, sudi visit blog kita, tinggalkan komen and tinggalkan footprint di chat box. 

|| Mel || Steph || Si Tedi || Lisa Ali || Nisa ||
|| Suffian || Nor Azizah || Qistina Fadiela || Nadiey || Fie Lautner ||

So, I hope this 10 Hot Bloggers can answer all these question in their new blog post.


Answer all question with the first letter of your name.
1. What is your name?
2. A four letter word?
3. A boy's name?
4. A girl's name?
5. An occupation?
6. A colour?
7. Something you wear?
8. A Food?
9. Something found in the bathroom?
10. A place?
11. A reason for being late?
12. Something you shout?
13. A movie title?
14. A musical group?
15. An animal?
16. A street name?
17. A type of car?

After answering all question, please tag another 20 Hot Bloggers and let them know, they've been tagged by you! Lol! And don't forget give credit to the one who tag you. 

4 Sweet Roses!:

hai azura..eh,,aku best ka..alalalalaa..perasaan sudah ni mamabudak ni..nanti sa belanja azura ikan pangi kota belud mau..sedap tu ging makan panas pas guring..wauuu..
:-)

@Mama JnJ~Astaga! Bikin bliur. Time2 lapar lg ni sis. Wakakaka! Janji ah. Kalau sa p KB sa cari sis. Hehe.

hai azura..datang n jenguk2 blog awk..thanks 4 da tag.. :P

@ Azizah a.k.a AJiJaH ~Holla, hehehe, you're welcome, nanti ada masa jawablah tag tu ya... :)

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More