21 August 2010

Lovable Bloggers Award!


Holla! I'm back with another award. Okay tak? Boring kan, that's why try buat award untuk menghargai kawan2 yang slalu tinggalkan nasihat & comment. I know besar sangat, kekeke, saja nak buat kelainan. Hope you guys suka. Tak payahlah susah2 letak kat side bar, yang penting you guys suka, and give it to another 5 (or more, it's up to you) of your own lovable bloggers, jom share the love, hehehe.

So, this award goes to...



Last but not least, | YOU |, yang tengah baca tu, hihihi! Spread the love!


8 Sweet Roses!:

salam Azura..
Alhamdulilah.. ada lagi sahabat blogger yg sudi
beri award. terharu + nak nangis. huhuhu (gurau)

thanks my dear zura.. =)

suka ngan award nih mama qis amik okey....

thank you thank you... sorry ah sy busy sepanjang beberapa hari ni...

@Mama Qistina~Yeah! Nasib baik sis suka, sebab saya tak berapa pandai reka ni, kekekeke!

terharu nya dapat award dari Azura..nangis sampai hingus pun tak keluar..

@Steph~Hahaha, lucu juga ko ni steph, bagus la tu tak jatuh hingus tu, kikikiki!

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More