24 August 2010

Kalau Kau Masih Tak Pulang Rumah, Kau Ceraikan Aku!!!



Opps, itu bukan dialog saya ya, saya belum kawin, kekeke... 

Semalam kluar makan dengan Mr. Teddybear, then tiba2 dia dapat sms dari wife kawan dia, wife kawan dia tengah cari husbandnya, call2 tak dapat, he must have tutup hp la tu. That's why wife dia mengamuk, sampai my bf pun kena marah. Dia ingat bf saya sorok husbandnya. Sot!

Kawan bf saya tu bodoh, dahlah wife dia kenal dengan bf saya tu, dia pandai2 tipu wife dia yang dia keluar minum dengan bf saya, nah kantoi sudah, rupanya tengah berasmaradana dengan perempuan lain di hotel, ish ish ish, kenapalah layan wife sampai macam tu sekali, langsung tak pulang2 rumah, jenguk wife and anak2, bulan puasa pun berani buat hal macam tu, kesian wife dia. 

Perempuan yang kacau husband dia tu pun gatal, mentang2 lelaki tu banyak duit, so tak peduli sama ada lelaki tu ada wife and anak2, sudahlah anak dia masih kecil2, ish ish ish, takpa, suatu hari dia dapat balasan setimpal juga tu. Haizzzz, susah nak cakap. Takut juga sendiri yang kena, tak berani cakap banyak, tak berani nak kutuk banyak. 




Azura: So, sayangi pasangan kita, jangan buat hal yang kita sendiri akan menyesal di kemudian hari. Jom baca kisah sedih ni - I WANT A DIVORCE!


2 Sweet Roses!:

kesiannya... :(
sampai hati kawan ur bf tu...
dah la suka suki jual nama org lain... isk3...

@Wawa~*~Tu la pasal, memang mengamuk la wife dia tu, kesian juga, apa nak buat, husband masih tak sedar silapnya, mentang2 dia yang cari makan, so wife dia mesti ikut cakap dia, cian jugak, and cian anaknya jugak...

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More