31 August 2010

Hukum Bukan Islam Masuk Masjid


Hai guys, tadi masa saya check shoutmix saya, Coretan Perantau ada jemput baca post dia yang terbaru, tajuk dia "Hukum Bukan Islam Masuk Masjid". Very interesting since now ada masalah pasal isu larangan bukan islam masuk masjid. Why don't you guys go there and spend some time to read it? Get some info about it.

Just click Here for that post.

4 Sweet Roses!:

biasa la tu zura..
politik semata2...

benda kecil ni pon mok dpolitikkan kan?sengal..cok aku komen di entry terbaruku pasal hal ini..ekekeke

ala...sumer politik umno jer tue.lg pon lum disahkan lg kesahihanye mcm doakan Guan Eng masa khutbah jumaat.lagi tak betul..

@Lisa Ali~Itu la bah kan sis? Kita di Sabah nasib baik tiada masalah, time saya di Matrikulasi dulu, saya ada lawat masjid, okay jak pun, asalkan pakaian sopan la, hairan pula timbul isu ni...

@si biskut~Tu lah hairan betul la, napa nak besarkan isu ni. Macamlah dorang tak boleh settle "diam", nak juga heboh2...

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More