25 August 2010

Google Chrome Detect Geng Blogger Ada Malware!

Kiki
Holla, bila you all buka blog sendiri and blog kawan2 ada tak keluar mesej "MALWARE DETECTED"? Bahaya ni, nanti readers pun takut nak masuk and baca blog kita. Bukan itu saja, virus pun dialu-alukan datang kalau kita terus juga buka website yang ada amaran macam ni.

Nasib baik baca post Gnesop tadi, dia pun mengalami masalah sama juga. So akhirnya, saya decided to buang code link banner Geng Blogger, nanti bila masalah dah okay, barulah saya pasang balik, huhuhu. Lepas dah buang banner tu, blog ini dah kembali aman, hehehe!

Oh ya, lagu2 di blog ni telah ditukar, hope you guys like it, kalau tak nak dengar lagu, just click button pause pada player ya. 



2 Sweet Roses!:

try pakai browser opera so far tak ade masalah...

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More