14 August 2010

First Buffered Earnings Dah Jadi Metered Earnings!! I LOVE DIGI!!

Bila dah dapat BE, rajin2lah up trafik blog!

lionkingemoticon
Mulau!
Yahoo! Gembira rasa hati bila nampak duit masuk, hasil daripada Buffered Earnings yang telah menjadi Metered Earnings

Credit gambar: Sutera Blogger
lionkingemoticon
Sorry Digi
Tapi sedih gak, sebab BE tu dah jadi ME, I guess prestasi trafik saya tak memuaskan, mesti trafik tak cukup power, sebab tu dia jadi ME. Oit! Kena blajar lebih ni. Sabarlah hati. Biarpun tak seberapa, sekurang-kurangnya tak sia2 usaha saya. Thanks to my DiGi Broadband Sustenance July 2010 LB Campaign. Semalam masih ciput. Hehe! Ni pun baru check dengan my sugar honey, si Mr. Nuffnang tadi, wah, dah naik! Perut yang sakit pun dah tak terasa ni, kekeke!

Mudah2an lepas ni lebih banyak Buffered Earnings akan masuk. Saya janji akan tingkatkan prestasi blog saya ni, huhuhu, marilah datang kepadaku, ku seru nama mu wahai Buffered Earnings

Thanks ya semua, geng2 yang sudi Blogwalking and click ads zura di blog ni, love you all so much! Muaaah! Kalau nak tahu lebih lanjut pasal Nuffang, BE & ME, jom terjah blog otai Sutera Blogger!


2 Sweet Roses!:

Wish u all the best zura. Hopefully u can get as much traffic as u can and earn more. Well u deserved it with what u work for...

@abma~Thanks abma, terharu sangat2, sob sob... :X

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More