30 August 2010

CEO Saman Celcom 20 Juta?


Noor Haslina Abdullah, 39, yang merupakan CEO Kolej Islam Sains dan Teknologi memfailkan saman RM20 juta ke atas Celcom Axiata kerana didakwa mendedahkan kandungan Khidmat Pesanan Ringkas (SMS) dan rakaman perbualan telefon beliau dengan individu lain.

Dalam pernyataan tuntutannya, beliau menuntut RM10 juta bagi pendedahan SMS dan RM10 juta lagi bagi pendedahan perbualannya. Jumlah tersebut merangkumi ganti rugi teladan iaitu masing-masing sebanyak RM8 juta dan ganti rugi bagi kecederaan perasaan, trauma dan tekanan mental sebanyak RM2 juta.


Azura: Entah apalah kandungan sms and phone calls dia tu ye, huhuhu...

9 Sweet Roses!:

kadang2 benda takde ape pon,tapi saje nak bagi satu alasan,konon nyer utk pengajaran akan datang..saman sampai nak pecah tongkang emas tue...giler tul.sian kat celcom.

@si biskut~A'ah kan, orang tak peduli sangat pasal saman menyaman ni, orang cuma hairan kenapa perlu sampai berjuta-juta saman tu...

tahu semua cite tp nak bgtau, nt die saman aku plak. clap2 die saman balik dua kali ganda... mau kene puasa tambah sepanjang hayat ni... mampoih... sbulan pun dah tergapai2...

x perlu hairan,. perempuan mcm tue saman 20 juta pun x cukup. tgkla,. kawin pun da 5 kali. patut saman 50 juta. nah! bagi sama rata.

aku knal sgt minah nih...dia bukannya ceo yang ader degree pun,spm jer.naik pangkat sbb kompeni tu adik bradik dia jer...saman ni pun pasal dlu dia ade pakwe dkat celcom,pastu clash...tula jadi gini..

@Anonymous~Haiyaaaa, napa tak letak nama ni? Hihihihi...

Owh macam tu ker? Sure?

Jangan bersangka buruk kepada seseorang. Berat dosanya. Biarlah dia mak saman berjuta2 kat celcom. padam dengan muka celcom yg cekik darah

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More