21 August 2010

Boring! Cepatlah Habis Waktu Kerja


Hey guys, sapa2 tahu mana kita boleh download Cinta Kirana punya drama? Malas nak tunggulah, tak sabar nak tengok episod seterusnya, hahaha! Sapa ada linknya, share2 la ye...

Oh ya, you all dah visit blog Kenwooi? Best oooo blog dia, gila sudah saya ni ketawa sorang2 di office ni, haiyaaaa, kalau ingat balik post2nya pun still makes me laughing out loud! Aiyooo! Memang terhibur baca blog dia. 

Hari ni boringlah, sendirian lagi di office, mo buka Facebook, malas, mau main game, malas, mau kasi siap keja, malas, kekeke, so what to do? Tapi happy juga, hari ni dapat third buffered earnings, thanks to GAB Arthur's Day LR. Banyak lagi ni kena belajar, takpa, slow-slow, hehehe. Love my Nuffnang too much!



0 Sweet Roses!:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More