03 August 2010

Banci Penduduk 2010: You All Sudah Kena Banci Ka?

Hehehehe. Semalam Mr. Teddybear bagitau, tukang banci tu ada datang, tapi dia time tu kan keja, so tiada orang dirumah. Then tukang banci tu pun kasi tinggal borang banci ni. Sila lihat betul2 ye. Tengok apa yang silap. 

Hairan bin ajaib! Kenapa borang kerajaan macam ni boleh banyak silap? Ragu2 aku mau isi ooo, kekeke!!!

Azura: Oh ya, sapa2 yang sudah isi borang banci penduduk 2010, cuba banding dengan ni, sama ka? Kalau sama baru aku berani isi ni.


0 Sweet Roses!:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More