23 August 2010

Award Untuk Follower Ke 100 & 101 Dah Siap!


Holla, boringlah hari ni, badan pun tak berapa sihat, panas, semalam kena hujan, haizzzz, start pening kepala sudah. Semalam lagi tak cukup tidur, sebab sibuk main game, hahaha. Nah, tadi siapkan awards untuk follower ke 100 & 101. Harap2 dorang suka, hihihi. Sebab saya tiada idea macam mana mo buat sudah ni, yang ni testing, kalau you all rasa tak okay, tolong bagi idea, nanti saya ubah lagi, hehehe!


0 Sweet Roses!:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More