05 August 2010

Award For Follower Ke 50 & 51!!!

Searching!
Holla, tak berapa sihat, macam mau demam, kena hujan semalam. Dalam keadaan malas2 begini, gatal pulak tangan g buat award untuk follower yang ke-50 & 51. Thanks ya semua follower dan reader tegar blog SUCH A SIMPLE LIFE, kerana you all lah, blog ni HIDUP! Tanpa you all sapa la saya ni bah. Dan untuk otai2 yang banyak bagi tips blogging, saya ucapkan infinity terima kasih. 

Okay ka ni? Harap2 follower yang ke-50 & 51 suka dengan award ni.


Azura: Untuk penerima award, terpulang kepada kamu macam mana nak simpan award ni, hehehe. Tak nak susah2kan kamu buat tu buat ni. Kamu sudi follow blog ni pun saya dah cukup berterima kasih! 
Cici


0 Sweet Roses!:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More