26 July 2010

Twilight Fever?

Romantic & Sad At The Same Time!

Damn, kenapa aku boleh gila Twilight ni? Padahal aku bukan jenis orang yang suka tengok movie, kesiannya, baru nampak Twilight, itu hari kawan offer, jual mahal, bilang nda minat

Nah, ngam2 Sabtu malam, boringnya dirumah, buka Astro Channel 413 Star Movies, ngam2 main tu Twilight (anduk bah baru tengok 1st Series), astaga, trus gila ni, teringat2 lagi sampai sekarang, ish ish ish, mulau kopio boh! Nah, masuk ni hari, 3 kali sudah aku tengok tu Twilight. Ehehehe, dengan muka tebal, p pinjam kawan untuk Twilight New Moon & Eclipse, dia pun ketawa, bilang tu hari nda minat, nda mau pinjam biarpun kana offer, kekekeke, nah malu sendiri

KOTOH!

Bak kata orang, tak kenal maka tak cinta! (Cover malu)


**Psst! Gosip sikit, si Edward punya renungan mata mengingatkan aku kepada kawan lama, cuma dia ndalah pucat mcm si vampire tu, dia hitam manis gitu, dia ni la kawan ku yang playboy tahap gaban, kekekeke!


4 Sweet Roses!:

azura, mbp masih buli bukak lagi :-).sudah buat back up, ada cara2 dia dimbp jua tu..
btw..wa minat jua sama vampire ini, hehe.1st time tinguk di mimang mulau sedikit, pastu tinguk lagi berkali2..haha.siap donlod lagi ni..
:-)

oh ya, salah tinguk, terkejut bah nampak link postnya, kekekeke, mana mau download new moon dgn eclipse sis, nda sabar suda ni tinguk, kekekeke.

baca buku dia lagi best

@mel~mo beli dimana tu sis? mcm teda ooo sini, huhuhuu.

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More