20 July 2010

Such A Boring Day!


So bored. I tried to change my template, but I get lazy because of the internet line here are too slow, so I change it back to my previous template, kekekeke! Laterlah got time I replace it with a new one. Sorry ya, pening2 already keep changing the template. 

Oh ya, I just want to tell you guys about my colleague, Fiona, huhuhuhu. She told me a very heart breaking news! She wants to resign. Awwww, I'm dead! We all here in this company will be dead! Sad. I just don't want her to resign. But I know, her husband need her more at their own company. No one can help her husband there. Even her clerk is too stupid. And she wants to hire me if she resign because she said I can do things better than her clerk. *Happy*

Remember my previous post about my 3 major problems? I hate to be honest to say that, my salary nda pena dikasi naik oooo, even suda keja 1 tahun setengah. Before masuk, they promise to tambah gaji after 3 months, now, taik hidung pun tiada, sial. Tambah2 lagi bini boss yang fucking demanding + cerewet tahap babi! Keja memang nda senang hati. Sigh. Keja bertimbun aku tidak kisah, but susah ka mo consider kasi naik gaji pekerja? Very cruel bah!

So, tengoklah macam mana, kalau Fiona resign, I will for sure will resign too! Malas mo keja sama orang gila. Huhuhuhu!

4 Sweet Roses!:

sama certa ngan sa,5thun jadi kulis orangs punyas family bisness,ada tambah gaji soploh doploh,kerja cam nda hengat, very skema,bonos maaf,tunggakan 1x sj,aiyoo..sa resign wtht notis bila 1 of the director say smthg dat really hurt me--wa tia thn gitu ooo

tulah, mentang2 kaya, dorang sedap2 jak buli pekerja, dorg lupa, sapa dorg tu? mcm mana dapat duit? kalau bukan kulinya ni, huhuhu!

haha..lek, lek..suda berlalu jua..tahan ati jaklah ging

haizzzz, susah mo tahan sis, ni mau dekat 2 tahun, tiada lagi naik gaji, kawan sa mau resign, tinggal sa sendiri :(

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More