31 July 2010

Mood Weather Report



Bad mood! Tiba2 jak ni, kenapa aku rasa macam mau marah jak ni ah? Macam mau menampar orang jak. Is it because of PMS? Hrmm, lum sampai waktu la, kekekeke! Aiyooo, stress kali buat semua kerja all by myself, time aku mau makan pun kena ganggu, mau makan pun nda tenang, too many customer hari ni. Patutnya ambil satu lagi amoi, tapi sampai sekarang tiada juga kena ambil, aku sakit mau cuti pun susah, sial! 

Fiona pun selalu tiada di opis, sunyi leh, biasanya boleh dengar dia bercerita pasal 2 prince charmingnya (anak), nda jugak boring time keja. Dia pun mau resign sudah, tinggal la aku sendiri, dulu bertiga, tapi kesian, amoi yang satu kena buang sebab dia couple dgn staff satu company. That girl sudah janji takkan couple dengan staff satu company before masuk kerja, nasib baik aku nda da kena suruh janji macam tu. Kalau tidak, nda dapatlah aku kerja "bareng" sama bf ku, wakakaka! Tapi kami lain, kalau tempat kerja, macam nda kenal, aku buat salah dia boleh marah, dia buat salah aku boleh marah, hehehe! Tak boleh campur hal peribadi.

So far today, mood swing sangatlah down & hot. Ditambah lagi pekerja luar yang bodoh2, dikasi tau begini, lain dibuat, nah salah, sapa yang susah, aku kan? Haizzzz! Ingat lagi om yang aku cerita ada 4 anak yang gatal mo mampus tu? Kerja dia mengompleeennnnnnn jak, macam boss, eksen! Menyampah ooo tengok orang macam tu. Aku lain, kalau aku nda suka, tambah lagi mood yang hot ni, ko tengok la muka ku macam VAMPIRE mo hisap darah. Macam Twilight gitu. Wakakaka!! 

Hrmm, hari ni mcm tiada aku post apa2, kekeke, sorry ya, Isnin nanti la, aku kumpul cerita dulu, malam ni makan durian lagi ni, nanti aku upload gambarnya ya! Happy ni, adik ku yang kerja di KK pulang Tawau, mo minta blanja ni, wakakaka!

Okaylah pren, chau chin chau, have a lovely weekend!


**Tgh tunggu gaji ni, mo p tengok wayang Twilight Eclipse!!! Can I have my own Edward please? lol!**
Onion IconsOnion IconsOnion Icons


0 Sweet Roses!:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More