16 August 2010

Jom Exchange Banner!




Siapa2 yang sudah exchange banner dengan saya tapi banner tiada disini, tolong bagi tahu saya dekat ruang komen ya, takut ada silap atau tertinggal banner you all, hehehe. 


macam di kk Nazri 's
  banner project Exchange link and banner form
Create your own banner at mybannermaker.com! Create your own banner at mybannermaker.com! Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create tag2
Create your own banner at mybannermaker.com!Create your own banner at mybannermaker.com!Image Hosting by PictureTrail.com
Daus!~improveslife.blogspot.comAdmiral'z Legacy!~


Ellen's bannercreate your own banner at mybannermaker.com!

Photobucket Create your own banner at mybannermaker.com!
PhotobucketAKUisAKU
create your own banner at mybannermaker.com!'CreateCreate your own banner at mybannermaker.com!Photobucket







43 Sweet Roses!:

lol... sorry buat ko tertunngu...

descriptionnya : a personal blog that talk little bit about anything~

@mel~takpa ba, kekekeke, thanks ya sudi join exchange banner community yang masih baru ni, kekeke

apa owh blog description nie..
description:welcome to my world..

heheheehhe..

@Bunch~ooo blog description, maksudnya, blog ko cerita pasal apa, hehehe!

thanx 4 htwe exchange~~~ selalu2 la lawat yeaa~~

saya dah letak banner kat blog saya.

alohaaa :) been drop my site here khihi :p

@EVE~Hihihi, feel free to visit me always, kekeke! :)

@yahaya~THanks Yahaya, huhuu, happy saya ni :)

saya dah drop your banner onto my blog...

mcm mna sy mau letak banner sy di sini.. hehehe. ke awak yang tolong letakkan.. (",)

@Gen2Merah~Nah geng sudah saya simpan banner kau sini, hihihi :)

oh ya, jangan ko lupa tukar linknya, sebab kalau di click tu banner, dia terus p mybannermaker.com, banner ko yg ini sudah saya tukarkan linknya, hihihi :)

oh ya ka?? hahahahah.. malu-malu.... hihihihi... tau la blogger baru ni kesian...

Azura... amacam aku nak tukar link nya ni aaa? ndak aku pandaii.. ehehe

owh, no worries bah geng.

link dalam kod banner - http://www.mybannermaker.com
tukar sama link blog mu - http://gen2merah.blogspot.com/

cuba try, kalau ada masalah jangan malu2 tanya ah, hehehe! :)

@Lyana Ruba'i~Okay dear, sekarang juga saya ambil code banner, ihiii, thanks ya :)

Kami menawarkan perbagai barangan dan keperluan seperti foot detox patch,gold slimming patch,shiseido blackhead mask, tungku letrik,batik sutera, Slimming & Firming Soap,waist trimmer, Breast Firming Soap dan banyak lagi.
Sila Layari
http://siswaniaga8998.blogspot.com
heppygurlzz_87@yahoo.co.uk

masukkan link aq juga ya!!!!terima kasih

@SisWa NiaGa~Apa kata saya tolong siarkan iklan banner u, nak tak?

@asri~Boleh, don't worry ya... :) Asri dah copy banner saya ka?

@asri~Asri, tadi saya nak masuk blog asri ambik banner, tapi dia show, "MALWARE DETECTED". Kamu buang dulu code Geng Blogger tu ya, sebab nanti blog asri kurang visitor kalau ada warning malware ni. :)

P/s: Email code banner di sini - jhoann_dreams@hotmail.com

nk join gak.. dh linked u. :D

ni kod dia:

link ~ http://www.improveslife.blogspot.com/
img ~ http://www.image-share.com/upload/389/22.jpg

@zuanxi~Bah, saya update tu banner ah, thanks ah sudi exchange banner sama sa, hehehe... :)

daus da letak http://ohdaus.blogspot.com/

jum exchange banner. banner blog ni dah ada dekat my blog.

thanks. :)

@[^^Daus^^]~Thanks daus, hihihi. Saya dah letak banner daus juga :)

@Fadhilah Mn~Dah exchange banner and follow u sekali, hihihi, thanks ya... :)

biskut da simpan banner kamu...kamu bila nak letak biskut punya..jgn lupa tau

Zura,kasi ko link saja ya sana photobucket.

http://i99.photobucket.com/albums/l282/rinadorina/th_rinadorinadotcom.gif?t=1289083739


url blog: http://www.rinadorinabahar.com
Description: apabila jejariku berkata-kata

Ayie's here...jln2...n stole uR banner...:)..

@- Ayie McValyth -~Okay, sa pun sedang dalam perjalan p curik banner mu ni, ekekeke!

@Azura Ani Salaim

sorry zura...2 banner sa da sot2 ckit..tp suda d'perbetulkan...sorry..

@Ayie Mcvalyth~Hehehehe, nda pa bah, bukan ko sengaja pun, ko buat baru punya ka? Nanti saya p ambil kio. :)

hye..

i already add your banner at my blog..

jangan lupa add my banner ok..

my blog is butterflyboutiquecollection.blogspot.com

be my follower also..

i already be your follower..

tq..

nice to meet u..

@Butterflyboutiquecollection~Thankies dear, will follow n grab ur banner now, lol! :)

nak exchange jugak..

http://www.thecutepin.blogspot.com

add banner yea.. tq..

kak, sy dah letak banner akak.. kita tukar2 k

http://firdauskasim.blogspot.com/p/share-banner_26.html

Popular post bulan ini : Cara-Cara Blogwalking yg Betul

@Firdaus~Orait dear, sekarang juga sis upload ya, sorry lambat skit, ekeke. :p

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More