13 July 2010

Kenapa Kau Kejam Pada Diriku?

Aduiii, baccat tahap dewa suda aku ni. Napa ribbon printer ku tiba2 jammed ni? Suda la aku tengah kelang kabut mo siapkan keja ku yang bertimbun ni, haizzzz. Mo suruh driver p beli, si driver pula cuti ni hari, nah, macam mana, statement ni mesti mo kasi siap jugak, kalau ndak mati aku, ish ish ish.  Wahai ribbon ku yang kiut miut, janganlah buat perangai, huhuhu. 

Onion Emoticon
Setelah pujuk punya pujuk, aku pun surrender

MSN Onion Emoticon

Aku pandang jak ribbon tu for about 10 minutes, then aku buang g tong sampah, baccat kan, kekeke. 

Onion Icons
Brainstorming kejap cari jalan macam mana mo settle. Ingat mo call tu kedai, so try call, but hey, it's lunch time, dia bilang teda driver, kluar makan, sigh. 

Onion IconThen, ternampak casing ribbon yang habis ink tu, try2 buka, eh rupanya bulih buka, kekekeke. Siasat dulu apa barang2 dalam tu.  Hrmm, rasa2nya bulih tukar ni, so let the games begin! Ambik balik yang aku buang tu, buka tengok, ooo, ada barang menyumbat situ, tak pa, aku ambik jak inknya, pindah g casing yg okay tu, tap tip tup, siap!

MSN Onion IconsMasa untuk try suda, jeng jeng jeng! Berdoa kejap, mintak2lah bulih, supaya statement ni bulih siap, huhuhu! Last2! OKAY SUDA!!! Amen, terima kasih Tuhan sebab bagi otak ku ni, biarpun berkarat suda ni, masih juga bulih pakai, kekekeke. (Alamak terlebih suda!) 



2 Sweet Roses!:

haha..angai? baccat ko rang..haha..relek2..

hahahaha, ya bah, syiok2 mo kasi siap keja, buat hal pulak printer tu

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More