28 July 2010

Boringnya Hari Ni!

Sorry ya you all, hari ni tidak ada post apa2, takda idea, kekekeke, tgk berita pun, mcm malas2 ni, satu hari ni aku try tukar2 background di blog ku ni, inilah hasilnya, tapi tak puas hati la, suka lagi yang itu hari punya, simple and tak sakit mata, tengoklah besok, kalau rajin aku tukar balik, kamu bagi pendapatlah ya, yang ini atau yang sebelum ni punya template yang cute? Aku blur bah, malas pun ada, kekekee.

So far today, hari macam biasa, mendung2 skit, nasib baik tak hujan. Hari ni sendiri lagi di office. Si Fiona dia tolong husband di companynya, keraninya tak datang. Kesian jugak dia tu, buat kerja dua company, huhuhu. Tapi tadi dia bilang dia kompom mo resign. Sedih aku.

Tapi hari ni ada gosip, kekeke. Staff yang jaga kilang ni (tukang bodek boss) bergaduh besar dengan bininya! Haizzzz, apa lagi kalau bukan pasal dia ada perempuan lain. Anak keempat baru lahir sudah gatal2 cari perempuan lain. Hiazzzz. Seram dengar. Takut sendiri pun kena macam tu. Palis2. 

Okaylah geng, mau pulang sudah ni. Besok sambung cerita ya. Daaaaaa!!


2 Sweet Roses!:

erk.anak dah 4 pun gatai lagi?pelikkkkk~

haizzz, itu om tu, memang sedia gatal! heran kenapa ada jugak perempuan suka dia, maybe dia tipu yang kilang ni dia punya, kekekeke, tukang bodek boss bah tu, suka komplen orang jak kejanya, sampai ada yang kena buang keja gara2 mulutnya...

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More