02 June 2010

Tak Puas Cuti

Aduiii, macam tak puas je cuti ba, huhuhu. Hari ni masuk keja, macam malas jak ni, bahaya ni, penyakit M.A.L.A.S datang balik setelah 3 hari bercuti, kekeke. Sekarang ni pun, syiok2 stalk and blog walking blog kawan2, kekeke, sambil makan sanggar (pisang goreng) and minum lagi nescafe nai peng (nescafe ais). Aduiii... Kawan satu office ku si Fiona pun bilang macam malas2 ni, kekeke, so kami memalaskan diri la ni hari, dia memalaskan diri dengan main game di Facebook, aku pulak blog walking and tweet tweet, hihihi. Tapi minggu ni best, sekejap jak, tinggal 3 hari keja, sebab Saturday cuti, yahooo, cuti lagi, kekekee. Lepas tu mana ada cuti sudah, so hargailah cuti2 yang ada ni, hihihi (dasar pemalas).

0 Sweet Roses!:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More