09 June 2010

Merajuk Ke?


Hahaha, merajuk? Ya, memang aku merajuk, geram dengan si TeddyBear semalam, huhuhu. Semalam ikut dia g dinner, first, kitorang stop di restaurant dekat Taman Da Hua tu, service punya main lambat, siput pun laju lagi, air suda order, aku order Orange Juice (apa punya restaurant, Avocado Juice teda), si TeddyBear order Milo Nai Peng, then tunggu orang ambik order makan, tunggu punya tunggu sampai 15 minit, memanas sudah si TeddyBear, sudahlah perut kelaparan tahap dewa, lambat lagi take ordernya, dipanggil-panggil buat2 nda nampak pula pekerjanya, mentang2lah boss teda, sial, *$#@*, memang pegal lah, air yang diorder pun lum siap2, last2, si TeddyBear marah2 then kami pun pergilah cari kedai lain, tapi sempat lagi tunggu 10 minit untuk bayar air tu, memang sial! 

Dalam usaha mencari kedai lain, kami singgah pulak di Sabindo and Fajar cari kedai makan, semua parking penuh, aik, tiba2 pulak malam ni susah cari kedai makan, dalam kereta gaduh2 lagi, kekekee! Apa boleh buat, dua2nya degil, kepala batu, dua2nya nda mau mengalah, dua2nya kuat marah, hahaha, habis!

Setelah pusing punya pusing, kami jumpa satu kedai makan ni, kedai ni berdepan sama King Park Hotel, kedai cina lah, hehehe. Hantamlah, kami pun orderlah Ikan Stim, Sayur and Kari Payau. Yikes, sangat tidak sedap, tapi apa bulih buat, kelaparan sudah, hantamlah, huhuhu, kedai ni kalau yang siang punya sedap, malam punya lain tauke pulak, janganlah kamu makan sana kalau malam, tidak sedap bah, huhuhu. Mula2nya aku masih marah, sampai tak mau makan, nasib baik TeddyBear pujuk, kekeke! Trep jak tu nda mau makan padahal lapar! (^o^)v

0 Sweet Roses!:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More