14 June 2010

Design Toilet Paper Alaf baru!

Yang Mana Satu Menjadi Pilihan Anda?

toiletpaper01 10 tisu tandas yang unik dan menarik
Boleh pakai shopping ka ni?

toiletpaper04 10 tisu tandas yang unik dan menarik
Macam mo jawab exam jak yang ni!

toiletpaper02 10 tisu tandas yang unik dan menarik
Sambil2 "melabur" boleh main Sudoku.

toiletpaper05 10 tisu tandas yang unik dan menarik
Atau blajar buat origami. Taklah bosan kan?

Special design untuk askar ka ni?

toiletpaper06 10 tisu tandas yang unik dan menarik
Glow in the dark punya toilet paper, kalau blackout time2 "melabur", senang nampak!

toiletpaper08 10 tisu tandas yang unik dan menarik
Awwww, sayang mo guna, so sweet ni!

toiletpaper10 10 tisu tandas yang unik dan menarik
Si "pelabur" boleh baca kempen2 jaga alam sekitar, bagus ni!

toiletpaper11 10 tisu tandas yang unik dan menarik
Waaaa, menakutkan, khas untuk penjenayah lah ni.

Yikes! Kes liwat ni, ish ish ish!

Cinta diibaratkan cirit-birit, tak mampu tahan, hahaha!

Waaaa, ini untuk mereka yang punya kulit keras macam kulit gajah!

Terkejut orang tengok ni, ingatkan betul2 dawai!
Kepada yang berminat untuk membeli toilet paper yang ini, siapkan dulu wasiat anda ya!

Toxic, hati2, beracun!

Kempen jaga alam sekitar!

Paling sandi, sapa mau?

5 Sweet Roses!:

hahaha,,,,ad yg cute,,,ad gak yg mnakutkan,,,,kat malaysia ad ke????ble gak tempah,,,,

HAHAHAHAHA...I LIKE THE TOILET PAPER, ESP THE heart shape one..so nice..LOL...

vivian: LOL! no one wants the texas toilet paper? or the self cleaning one? hahaha!

eza: a'ah, tak nak pakai lah, sayang la, comei, kekeeee

I definitely want the 1st one! LOL! :D

Lindy, if only we can use it for a shopping spree, hahahaha!

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More