25 June 2010

Crazy Classmates of Mine!


Haiyooo, pagi-pagi minum nescafe, hampir terkeluar, hampir terhambur baca komen2 classmate ku time Form 5 ni pasal gambar kelas kami, sot2 semua, hahahaha! Nasib baik nda kena di monitor, aduii, pecah perut ku ba, macam dorang semua ni didepan mata jak, kami buat laman Facebook ni macam classroom, hahaha! Really miss u guys so much! 




[ Click Image For Larger View ]

3 Sweet Roses!:

hehehhe...mmg masa2 begini..seronok je kan..teringat kenangan zaman sekolah...mcm2 sungguh...

a'ah sis, rindu dengan zaman sekolah, tapi time skolah pulak, tak sabar habis sekolah, nak keje konon, kekekeke!

mish ma kaka2 n abg2 angkat 5a hahaha

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More