08 June 2010

Cara Tingkatkan Traffic Ke Blog Anda!!!

Thanks kepada Cerita Tentang Dia dengan tips ini.

Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian berikan tajuk yang menarik. 
Anda hanya perlu meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.


PERATURAN
1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.
2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.
3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

So urutannya jadi mcm nie....
1. Cara hidup baru abad 21
2.Bila Aku Menulis Blog
3.~ApekpunyaBlog~
4.My Big Family & Friends
5: ABCMILO
6. matdin (orang paling terkenal hehe…)
7. MSR @Blogger
8. tengku nizam
9. mizz shizu
10. Myself V3 Me &
11.  Blog Hanz
12. BeMie's WoRLd
13.Talam keladi
14. Cerita Tentang Dia 
15. Blog anda

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba ok….
Selamat mencuba!!!

Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat traffic yang banyak... Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat... ingat lagi byk backlink kiter... lagi tinggi rating kiter kat google.

2 Sweet Roses!:

hi karen, yupp it works, why don't you try it? and dont forget to post it to innit, or share it to your facebook or twitter...

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More