25 June 2010

Apa Masalah Ko Ni Wei!


Sial tul la, pagi2 kena marah dengan HQ, alasan kamu mau tau apa? Alasan bodoh mau mampus! Semalam aku suruh driver hantar barang pakai Ali Topan punya bas express KK - Tawau, then aku sudah letak lagi label, macam biasa. Tadi pagi tiba2 si taik tu call aku, ingatkan pasal keja, tapi pasal tu bill Ali Topan salah tulis! Oiiii setan, aku keja di Ali Topan ka? Kalau dorang salah tulis apa masalahnya dengan aku? Memang babi betul ba, gara2 ini jak ko call aku pagi2 and rosakkan pagi ku yang indah ni? Memang bullshit la! 

Aku tidak tahan, aku pun meninggikan suara kepada si TUTTTT (Censored untuk kebaikan), aku bilang, bukan aku yang tulis tu bill, kan aku suda letak label situ, dia tanya lagi, jadi sapa yang tulis tu bill? Aku mo ketawa susah, mo marah susah, ini orang bodoh ka apa ni? Takkan orang lain yang buka bil COD Ali Topan tu, mestilah ba amoi yang keja kaunter Ali Topan! Aiyoyoyo, why are u so fucking stupid? Matilah aku kalau balik2 tanya soalan bodoh mcm ni! Dia pot-pet2 lagi, aku geram aku cakap, kan aku sudah tulis di label tu, macam biasa, teda salah ba (yakin infinity % ni), last2 dia bilang okayla aku p check tu label dulu, aiyooo, sampainya hati, sama aku pun dia tak percaya, apa ba ni, huhuhu! 

Aku masih tunggu panggilan si bodoh, teda juga, kali dia sedar kebodohan dia kot? Lantaklah ko, jangan ingat ko adik boss, aku nda berani cakap ko salah kalau ko salah, boleh bla la ko!

0 Sweet Roses!:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More