30 April 2010

Cute One!







I got all these cute stuffs from my Tagged friends, awwww, so sweet n cute, wink wink, you guys rock, muaax! :)

29 April 2010

The Rich vs The Poor

Sad. Don't know how to say. But I must be strong, I cannot let myself down like this. Even though other people look down on me, it's okay as long as God always with me.

27 April 2010

Stresssssss!

Urrrghh, geram2, apa ba si cerewet ni mau? sengaja mo kasi susah aku ka? geram tahap dewa suda ni, suruh buat tu buat ni, ko ingat aku orang gaji ko ka? Bosan, aku mo cari keja lain ni, bosan aku tengok muka org gila, menyampah! Bosannya, satu hari tidak online, facebook & twitter pun tak terlayan, tak sempat buka langsung, 2 hari suda aku tidak makan sarapan & lunch, pegal ba, kita duduk sekejap kena panggil buat tu buat ni, duduk sekejap lagi, dipanggil lagi, suda la sakit perut ku (period), ish ish ish, tak suka tengok kita duduk senang, urrrghh, geram geram!!!!! Syukurla, malam ni ko pulang, tak payah sengsara nampak muka ko!

20 April 2010

Strange Dream


Semalam mimpi aku pelik betul, takut pun ada. Aku mimpi masa dalam mimpi aku tu akan berlaku bencana. Mcm Tsunami ada, macam banjir besar pun ada. Seram bah. Hujan turun lebat, then, air makin lama makin naik, hampir masuk rumah aku dalam mimpi tu (in real life itu rumah uncle ku). Then, I think ambulance datang, bunyi siren kecemasan dihidupkan.  Aku naik tu van ambulance dgn ada tiga org lagi, aku nda ingat sapa. Yang satu tu mcm org afrika pula, hitam-hitam, ish ish ish, then kami dibawa p satu tempat (in real life kebun uncle ku). Di situ, banyak org hitam-hitam semua, aku rasa orang Afrika, jalan sana jalan sini, ish ish ish. Then ada dua org officer, satu perempuan satu lelaki, nda tau org apa, putih la pulak, kami trus dibawa oleh satu orang Afrika tu ke satu tempat, sangat terpencil. Then, kena guna kod rahsia, tempat itu suda 2 kali aku mimpi, entrancenya ada cara rahsia mo masuk, then, ada benda mo tekan, baru terbuka semua tempat tu, and semua tak dapat buka, lepas tu aku cuba, sebab aku pernah mimpi tu tempat, dan tau cara bukanya, mcm office pula, ada 3 komputer, then aku nampak la pula adik lelaki ku si Hairry sana, with my boss Blondal dulu, Anselmus, and kawan satu Blondal, fikria, pelik ba mimpi tu, the officer buat keja dgn komputer tu, then nda tau mcm mana aku jumpa BIBLE, then aku berdoa, minta sama Tuhan mudah2an bencana ni tidak berterusan. Aku lupa pula exact words yang aku pakai dalam doa aku tu. Tapi hati aku lega betul. Then aku terbangun, lambat sudah, jam 7.19 pagi, masa untuk pergi keja, macam ada maksud ba mimpi aku tu, tapi aku pun tak tau apa. Weird lah.

19 April 2010

Work Work Work!

Today, I'm too busy updating and finishing up some paperwork, huh (sigh). But somehow, I'm quite happy today, hehehe. Just now, one of the clerk from my customer's company came to my office, and gave me one big bar of Cadbury Chocolate. So happy. Never met her before, we only talked via phone, lol! She really wants to meet me! She's funny and very talkative. Next time, I will come to her office to meet her, lol! Really happy, coz today God gave me new friend. \(^-^)/

17 April 2010

Headache!


Today, not feeling very well. Headache again. So sad (sigh). Need to finish up my paperwork. Tired and alone in the office. Can't wait to go home. :'(

16 April 2010

Long Time No See


Hi everyone, its been a long time, hehehe. I just don't know what to say here. Can't think straight. Trying my best to be happy in front of other people, yet inside I'm dying. But it's okay, I'll be okay soon. I just hope next time, no one will ever hurt me with their lies ever again. So sad, when the person you loved the most, cheating on you. Luckily, God still loves me, He showed me who you really are. Pathetic. I hope you happy spreading your lies. Stop disturbing my life. Go away! 

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More