29 January 2010

Just Thinking

Dalam beberapa hari ni, aku slalu perhatikan bf aku, kenapa ya? Jarang aku macam ni. Dulu jak la, waktu mula2 kenal, ehehe. Hari ini, time dia jemput aku untuk g kerja, aku perhatikan dia lagi, macam sedih aku rasa, napa ya? Aku rasa sesuatu dalam hati aku ni. Aku rasa macam aku makin sayang pulak sama dia ni. Slalu kalau kami gaduh, aku pun tak mau kalah, kecuali salah ku memang, oklah aku mengalah. Aku pun slalu marah2 dia, kalau aku ingat balik kasian pulak. Tapi tu lah dia pun sama juga, cari pasal, gara2 terlampau cemburu, macam la aku ni playgirl, agak2la ba jugak kalau marah, ni sampai marah2 aku, tengking2 aku, sedih ba aku, padahal lum tau sebab dia marah. Lepas dia suda cool baru aku tanya kenapa dia marah2 aku, rupa2nya salah paham, cemburu buta, adeh, honey honey...

0 Sweet Roses!:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More