28 January 2010

Arrrggghhhh!!!!

Ehehe, jumpa org bodoh dalam facebook ni hari, cantik ka gambar ni? mo kasi promo sama si luncai tu. Kin baccat jak.

Sakitnya perut ku ni hari, ish ish ish, period. Baru jak rajin2 mo kasi siap keja, nah, jadi malas suda ni, cam mo makan org jak, mood nda bagus, hahahaa. Tak boleh jadi, mesti mo kasi siap jugak, chayo2! dapat siap 50 % pun cukup, at least ada jugak aku buat, daripada teda, rasa bersalah pulak (aiseh). Sabar wahai perut, nanti malam kita g makan aiskrim k, jgn sakit2 situ, ehehe...

2 Sweet Roses!:

Hello,

I am Lina from the Vegetarian German Union. And I am trying to find out who made a picture which is on your site.
The pic is in the strange and unique food art show from 17feb2010. It is the picture 18 and it says "Pheweeeiitt! Sexy!" below it.

Do you know who made the picture and who owns the copyrights?

Many Thanks
Lina

Hai Lina, I'm not very sure, but you can search it on Google. Try using key word: food art.

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More