30 January 2010

Holla Everyone!


Hi, today I'm quite energetic, ihik3x. 50 % of my dateline finished, and then suddenly I become lazy. Huhuhu. So cold here at my office, I'm all alone. Sad. Bored. Lonely. Bla bla bla.... And I'm not feeling very well, headache owh! Haiyaaa! I don't want to eat PANADOL. Afraid of getting sleepy. My internet line connection also very slow, I'm downloading Passion of Christ full videos from YouTube. Can't wait to watch it. My mum ask me to download it yesterday. And, I'm downloading some pc games. Luckily, I got free version one, from 4Shared. Ok, cya8ter...

29 January 2010

Just Thinking

Dalam beberapa hari ni, aku slalu perhatikan bf aku, kenapa ya? Jarang aku macam ni. Dulu jak la, waktu mula2 kenal, ehehe. Hari ini, time dia jemput aku untuk g kerja, aku perhatikan dia lagi, macam sedih aku rasa, napa ya? Aku rasa sesuatu dalam hati aku ni. Aku rasa macam aku makin sayang pulak sama dia ni. Slalu kalau kami gaduh, aku pun tak mau kalah, kecuali salah ku memang, oklah aku mengalah. Aku pun slalu marah2 dia, kalau aku ingat balik kasian pulak. Tapi tu lah dia pun sama juga, cari pasal, gara2 terlampau cemburu, macam la aku ni playgirl, agak2la ba jugak kalau marah, ni sampai marah2 aku, tengking2 aku, sedih ba aku, padahal lum tau sebab dia marah. Lepas dia suda cool baru aku tanya kenapa dia marah2 aku, rupa2nya salah paham, cemburu buta, adeh, honey honey...

28 January 2010

Arrrggghhhh!!!!

Ehehe, jumpa org bodoh dalam facebook ni hari, cantik ka gambar ni? mo kasi promo sama si luncai tu. Kin baccat jak.

Sakitnya perut ku ni hari, ish ish ish, period. Baru jak rajin2 mo kasi siap keja, nah, jadi malas suda ni, cam mo makan org jak, mood nda bagus, hahahaa. Tak boleh jadi, mesti mo kasi siap jugak, chayo2! dapat siap 50 % pun cukup, at least ada jugak aku buat, daripada teda, rasa bersalah pulak (aiseh). Sabar wahai perut, nanti malam kita g makan aiskrim k, jgn sakit2 situ, ehehe...

27 January 2010

Segalanya Menjadi Indah Pada Waktu Yang Tepat

Kadang-kadang kita selalu bertanya dalam hati dan menyalahkan Tuhan, "Apa yang telah saya lakukan sehingga saya harus melalui semua masalah ini? Kenapa Tuhan membiarkan semua ini terjadi kepada saya?"


Seorang anak memberitahu ibunya bahawa segala sesuatu tidak berjalan seperti yang dia harapkan. Dia gagal dalam peperiksaan dan ditinggalkan teman wanitanya. 

Ibu: Jhon, mau makan kek?
Anak: Mau mak.
Ibu: Nah, rasa dulu mentega ni.
Anak: Yaiks! Tak nak lah.
Ibu: Rasalah telur mentah ni.
Anak: You're kidding me, mom.
Ibu: Cuba pula ni tepung.
Anak: Mom, semua itu menjijikkan!
Ibu: Ya, semuanya memang nampak menjijikkan jika dirasa satu per satu. Tapi jika semuanya dicampur melalui satu proses yang betul, is pasti menjadi kek yang sedap.

Kesimpulannya, Tuhan juga bekerja dengan cara yang sama. Kita selalu mengeluh dan marah, kenapa Dia membiarkan kita melalui masa-masa yang sukar dan tidak menyenangkan. Tapi Tuhan tahu, jika Dia membiarkan semuanya terjadi satu per satu sesuai dengan rancanganNya, segala sesuatu akan menjadi sempurna dan indah tepat pada waktunya. Kita hanya perlu percaya, bahawa proses ini diperlukan untuk menyempurnakan hidup kita. Tuhan sangat sayangkan kita. Dia selalu ada disaat kita memerlukannya. Dia selalu mendengar disaat kita perlukan seseorang untuk mendengar keluhan hati kita. Janganlah putus asa dan tetaplah berharap dan yakin, segalanya indah pada waktu yang tepat, amen....

24 January 2010

Can't Sleep

I'm SLEEPY, but unfortunately I can't sleep. I thought I'm going to spend some good time with you, as you promised, but I guess not. I'm still here, in my bedroom, waiting, waiting, and waiting. Still, no sign of you. Well, it's ok, I know you were too busy for me. Have fun hanging out with your friends. You deserves it after working hard all week. I LOVE U more with each passing day. 
(╯_ ╰)

09 January 2010

Happy Birthday













♥♥hope this year i can bring happiness to my family, friends and loved one♥♥thanks for always being there for me♥♥i love u all so much, god bless you, muaaaaaah♥♥

07 January 2010

Tired oOOooOOo

Holla, back again, ihihi. Today everything seems to be fine. Just a bit tired, too much work to do at the office. I try to avoid arguments. What I hate the most is, BLACKOUT!!! Huh, can't finished my work, huhuhu. And when blackout, I cannot Facebooking! Tension! Luckily, I've already harvested all my crops in Famville, feeding my pet in Petville, killing many mafia in Mafia Wars and bla..bla..bla... Owh yes, I saw one cool picture here, need to share it with you guys.

03 January 2010

My Weekend? Huh... (-__-#)

The Notebook Quote
Whave a fight again! A little blur and sad, why we always fighting? I'm so tired. I guess maybe it's because both of us are hot tempered, huhuhu. After a little while, still we act as usual, hahaha. Adoiiiiii, tired. Yesterday, we fight over small things - he's too jealous. How many times did I have to tell him, I don't like that idiot (SORRY, I mean my co-worker)! Aarrggh! Nearly slap him in the face. luckily I can control my temper. But, sounds good too, at least I know he really cares for me and love me. ┌П┐(◣_◢)┌П┐

02 January 2010

The Saddest Day of My Life


Just have a conversation on the phone with my bf's ex-gf. Crazy. What can I say to her? Huh. But luckily, the phone call went out like we were best friend! Sounds weird, I thought I'm going to mad at her. But it turns out that she need someone to talk to. I'm shocked. But, I can feel that she's a nice person. Being in love with my bf for 8 years, and my bf dumped her. I feel like a jerk. I don't know whether I should trust all her stories or not. But it seems to me that I can use it as a guideline for me to understand this man - my bf. Now, I'm thinking. I thought I finally found the man that truly loves me. Guess I'm not that lucky. At some time today, I start blaming GOD, why do HE plan this stupid and crazy life path for me. Yet, I'm lucky, and try to understand, that trials must be live and pass. Just like my dear friend Gemmy told me. And Hans ask me to be patient, not to act stupidly, maybe she's lying, maybe she want to make me to hate my bf. Because all the things she said, quite weird actually. My bf never do that kind of thing! So not him! He is the best man I've ever met! Of course with some mistakes - JEALOUSY! At least, this kind of experience makes me mature and understands that we should not trust this kind of GOD's hand creation - MAN!!!!

Second Day of 2010

Life goes on. Boring, but I must change myself! Need to be more productive then before at workplace. Cannot LAZY oOOo. Hahaha. Still, the spirit of New Year linger. I hope I can be a better person than the me that I used to be. So many weaknesses that need to be change. And there's one person in this whole wide world that I love so much, promised me that he will respect me more than last year. Still today, he do the same mistake he always do and pretend not to do. 3 words for you honey!


I HATE YOU!

......But I LOVE YOU......

Happy New Year 2010!

Wow, tahun 2010 sudah ni. Apa azam baru kamu semua? Kalau saya ni, entahlah, maybe renew jakla, azam tahun lalu, mo kasi kurus badan, hahahaha. Malam tahun baru, kami panggang ikan sama sayap ayam, ala-ala barbeque konok, fuiyooooo, punya main syiok. Lepas kenyang, plan mo g tinguk bunga api di airport lama, sebab bilang kawan sana lagi jelas kalau nampak, tapi pemandu datang lambat sebab g open house kawan, cilakak dia tu, huhuhu, luckily, tauke kedai MJ Cafe ada show bunga api, at least nampakla, sementara menunggu si driver in-charge (my bf), hahaha, cantiknya. Lepas dia sampai, aku, mamy, yanti ikut dia g airport lama, on the way g sana, ada jak bunga api kami nampak, huiyoooo, lawa siot, bestla, last2 sampai airport lama, sedih, sunyi, sepi, teda urang, hahaha, habis suda pulak shownya, adeh.... Then, ingatkan mo g ba zhong sana, mo makan tom yam di Kayu Manis Cafe, tapi sial, jalan mo masuk kena block pulak, adeh, jadi kami tukar direction, trus g Taman Da Hua, makan di restoran sana, ehehe, lepas makan baru pulang. Lepas sampai rumah, apa lagi, layan facebook la, hahaha.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More