18 June 2011

Ada Blog Kena Hack? Lihat Senarai Blog Ini. Anda Mungkin Mangsa Seterusnya!


Terkejut beruk dengar kes blog kena hack, sudahlah baru-baru ni negara kita heboh dengan kes godam oleh kumpulan yang menggelarkan diri mereka sebagai "Anonymous"! Ish ish ish, terus saja saya pergi ke blogger untuk "IMPORT BLOG" dan "DOWNLOAD TEMPLATE" sebagai langkah berjaga-jaga, hahaha, sot sot. Biarpun line slow disini, sanggup ditunggu juga, demi menyelamatkan blog kesayangan, hahaha.

Bila tengok senarai list yang kononnya bakal dihack tu, ada pula url blog AZURA BANYAK CAKAP kesayangan saya ni, ish ish ish, panic juga, kamu juga boleh lihat senarai blog itu di SINI. Jangan lupa tekan CTRL + F untuk memudahkan pencarian url blog kamu.

Rasa-rasanyalah kan, maybe itu list senarai blogger yang mendaftar dengan GENG BLOGGER, tapi apa-apa pun, kena jugalah ambil langkah keselamatan kan, takut menyesal di kemudian hari. So kalau rajin, importlah blog kamu. Kalau ada Wordpress, boleh juga export ke situ, so ada backup, hehehe. Okaylah, nak sambung main EMPIRE & ALLIES di Facebook, happy blogging semua. :)



Ingin band anda membuat persembahan bersama Incubus? Sila lihat terma dan syaratnya di SINI. Rasai kehebatannya! Dan rebutlah peluang ini sekarang!






9 Sweet Roses!:

sis zura,blog saya tiada dalam senarai..blog orang kampung kan..wahahahahaha

@Sav~Khabar angin jak bah tu, itu list blogger yg join Geng Blogger jak tu, don't worry :)

buat apa juga durang mau hack2 ni? aiyoh

TIDAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!! I'M AFRAID!! MUMMY!! DADDDYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!! hahaha! ko hack, aku buat baru~

Selamat Hari Bapa!! Mak Bapak Aku Bodoh!!

Hahaha, jangan takut semua, rasanya sekadar khabar angin ni. :)

nsib baik xda dlm list.... hehehe

erm..blog sy tersenarai..huhuhu berdebar mcm terima anugerah plak..ekekekek...bah apalah kunun bikin kasi setle dia ni?

ye ke??? khabar angin je kot? blog saya x tersenarai. Alhamdulillah

Heart In A Cage
.

Jangan risaulah ya kawan-kawan, rasanya khabar angin saja tu. :)

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More